Twitter
Tweets by dovetil
Google+
Facebook
Youtube
Pinterest
Blogger
+36 30 235 5179
info@dovetil.hu

Ha szükséged van ágyra, konyha asztalra, padokra, kerti bútorra, kerítésre akkor a legjobb helyen jársz. De korlátokat autóbeállókat, féltetős megoldásokat is gyártunk ha kéred. 

Kinnt az udvarodon építünk neked kerti pavilnot, rönk asztalt, kert hidakat, kerítést, játszó várat, bármit amit szeretnél.

Itt megnézheted eddigi munkáinkat: LINK

 

Ne aggódj! Ha kéred, profi felületkezelést kapnak a termékek. Erre a speciális festőműhelyünkben kerül sor, ahol 4 szeres felületkezeléssel biztosítunk hosszú élettartamot.

Mond el elképzelésed és segítünk megtervezni, megvalósitani!

Az alábbi fa fajtákból dolgozunk kívánságod szerint:

  • Tölgy,
  • Bükk,
  • Cseresznye,
  • Dió,
  • Kőris,
  • Bambusz

Kérdésed van? Hívj! Segítünk! +3630 235 5179

 

Bízza profikra a fakorlát készítést!

dovetil.hu.17janMár most gondolkozik, hogyan és miként tudná feldobni kertjét, de nincs teljes elképzelése? Kertjének néhány szegmensét el szeretné keríteni? Mi tudunk Önnek segíteni! A fakorlát az ideális választás. Mi mással is tudná közelebb hozni a természetet úgy, hogy közben biztonsági kerítésként is szolgál?

Régóta foglalkozunk különböző faipari termékek elkészítésével beleértve a fakorlátok készítését is. Korlátjainkat számos fafajtából készítjük el; tölgy-, bükk-, cseresznye-, dió-, kőris- és bambuszfából. Kérésére tetszőleges felületkezelést is kapnak termékeink, drasztikusan megnövelve élettartamukat. Négyszeres felületkezelési technikával biztosítjuk időtállóságát, melyet speciális festőműhelyünkben csinálunk.

Egyedi elképzeléseinek csak is a fakorlátjaink tudnak határt szabni! Forduljon hozzánk bizalommal, ha velünk szeretné stílusosabbá tenni kertjét, vagy szakmai tanácsadásra lenne szüksége! Tapasztalt kollégáink állnak rendelkezésére!

Partnerek

352px Maco logo svg

hoszig

sikkens