Twitter
Tweets by dovetil
Google+
Facebook
Youtube
Pinterest
Blogger
+36 30 235 5179
info@dovetil.hu

Nyílászáróidhoz a tökéletes fényzárást is biztosítani tudjuk árnyákolástechnikai eszközeinkkel!

  • Mobil és fix szúnyoghálók, pliszé szúnyoghálók
  • Szövet árnyékolók, rolók,
  • Zsaluziák
  • Redőnyök

Forgalmazunk alumínium és műanyag redőnyöket.

alu redonyAlkalmazás szerint:

  • Külső vakolható redőnyöket
  • Ablakra építhető redőnyöket

 

A redőnyök leeresztett állapotban alkalmasak arra, hogy szűrjék, vagy teljesen kizárják a fényt, de akkor is ideális választásnak bizonyulnak, ha hőszigetelésről van szó. Bár a műanyag redőny is megállja a helyét e téren, ám az alumínium változat hatékonyabb, ugyanakkor az időjárás viszontagságainak is jobban ellenáll, ebből adódóan az alumínium redőny sokkal tartósabb mint a műanyagból készült társa.

Ha olyan termék beszerzéséről van szó, mely hosszú távon kell, hogy megállja helyét, akkor érdemes az időtálló minőséget is szem előtt tartani a választásnál. Az alumínium redőnyök minden alkatrésze alumíniumból van, ami egyértelműen szól tartósságuk mellett.

Amennyiben tehát fontos a számodra, hogy valódi minőséget kapj a pénzedért, mely éveken át kifogástalan állapotban használható, akkor célszerű az alapanyag kiválasztásánál is a tökéletességre törekedni.

 

Külső tokos, vakolható, valamint belső tokos redőny is helyet kap az alumíniumból készült redőnyök között, melyek többféle színben állnak  rendelkezésedre. Praktikus megoldás lehet a szúnyoghálóval kombinált kivitel is, mely a bosszantó rovarokat a lakáson kívül rekeszti.

 

 

Partnerek

352px Maco logo svg

hoszig

sikkens