Twitter
Tweets by dovetil
Google+
Facebook
Youtube
Pinterest
Blogger
+36 30 235 5179
info@dovetil.hu

ÁLMODD MEG! MI MEGTERVEZZÜK ÉS LEGYÁRTJUK NEKED!

A standard méreteken illetve kivitelen át, kedvező feltételekkel, és határidőkkel vállaljuk a teljesen egyedi típusok akár a klasszikus, műemlék jelegű, vagy a legmodernebb nyílászárók gyártását.

Fa nyílászárók:

 • Ablakok,
 • Bejárati ajtók,
 • Zsalugáterek,
 • Tokok,
 • Belső ajtók
 • Erkélyajtók,
 • Emelő toló ajtók
 • Párkányok
 • Garázskapuk

Munkáink között a családi házak, hotelek, kúriák, welness központok, önkormányzatok, társasházak, iskolák, ovódák is megtalálhatóak.

 

Rendelhető opciók:

 • Fix és rolós rovarhálók többféle színben
 • Műanyag és alumínium redőnyök akár hőszigetelt kivitelben is.
 • Borovi fenyőből készült automata rendszerű zsalugáterek és spaletták.
 • Beltéri tömörfa ajtók és sávosan lyuk furatolt furnérozott ajtók.

 

Ha bármely kérdés felmerült benned, bátran hívj minket!

 

 Miért pont a fa nyílászárók?

Miért pont a fa nyílászárók?Az embernek mindig is közeli kapcsolata volt a fával, mivel ez az anyag természetességet sugároz, ugyanakkor időtálló és strapabíró, mindamellett hogy könnyen megmunkálható. A fa nélkülözhetetlen szerepe a mindennapokban tehát megkérdőjelezhetetlen.

A fához való kötődésünk a mai napig sem látszik enyhülni, hiszen ugyanolyan divatos és elegáns megjelenést tud kölcsönözni egy otthonnak ez az anyag, mint akár száz éve. Manapság a műanyag társaik szigetelő képességével is felérő fa nyílászárók közül válogathatunk kedvünkre, melyek amellett, hogy kiváló hőtartó képességgel rendelkeznek, exkluzív hatást kölcsönöznek bármilyen környezetnek. Ezek a termékek leggyakrabban borovi fenyőből készülnek, így magas fokú biztonságot és strapabíróságot garantálnak, legyen szó akár ajtóról, akár ablakról.

Válassz minket, ha minőségi fa nyílászárókra van szükséged, és bátran vedd fel velünk a kapcsolatot! Termékeink minden igényedet ki fogják elégíteni, amire csak egy mesterien megmunkált fa nyílászáró lehet képes!

 

Télen is érdemes bejárati ajtót készíttetni!

Télen is érdemes bejárati ajtót készíttetni!Sokakban a hideg idő beköszönte egyet jelent bizonyos munkálatok megszűnésével. Tény ugyan, hogy az ablakcserét nem igazán érdemes a mínuszokra időzíteni, azonban a bejárati ajtó lecserélése nem igényel sok időt, így nem okozhat gondot, még a téli hónapok során sem! Ahhoz azonban, hogy az új kialakítás minőségi és időtálló legyen, érdemes a bejárati ajtó készíttetése mellett dönteni!

A bejárati ajtó készítése két esetben jelenthet ideális megoldást:

· Egyedi méretek – Gyakori, hogy a bejárat méretei eltérnek a szabványméretezéstől, és fáradtságos munka megfelelő kialakítást találni. Ebben az esetben sokkal célszerűbb a bejárati ajtó készítése mellett dönteni.

· Saját igények – Ha egy bizonyos fa típusból szeretnénk bejárati ajtót készíttetni, esetleg különleges igényeink vannak a formával, a díszítéssel vagy a kivitelezéssel kapcsolatban, érdemes szakemberhez fordulni.

Ha Te is szeretnéd lecserélni régi bejárati ajtódat, ne habozz, fordulj hozzánk akár a téli hónapokban is!

 

Fa nyílászáró – újra sláger?

Fa nyílászáró – újra sláger? A házfelújítások, építkezések időszaka elkezdődött, és ilyenkor felvetődik az örök dilemma: műanyag vagy fa nyílászárót válasszunk? Nagyon népszerű a műanyag nyílászáró, de sokan ezeket okolják a falak penészesedéséért, ám igen nagy kereslet mutatkozik a fa nyílászárók iránt is.

Az emberek életében ősidők óta jelen van a fa, és műveli, különböző területeken használja fel. Időtálló, természetes hatást kelt, és nem utolsósorban elegáns megoldása lehet bármelyik otthonnak, irodának, üzletnek. A fa nyílászárók kiválóan szigetelnek, könnyen megmunkálhatóak. A mai kor technológiája pedig egyre inkább lehetővé teszi, hogy minőségben minden szempontból jobban teljesítsen, mint a műanyag nyílászárók.

Nem csak ablakokat tervezünk, hanem a zsalugáterektől kezdve egészen a garázskapukig mindennel foglalkozunk. Stílusában pedig lehet modern, de akár klasszikus is.

Kérd fa nyílászáró árainkat, tervezd meg, mesélj nekünk elképzeléseidről, és mi teljesítjük! Keress minket bizalommal!

 

Tudnivalók a beltéri ajtók gyártásáról

Tudnivalók a beltéri ajtók gyártásáról

Otthonunk nélkülözhetetlen térelválasztói és alkotóelemei a beltéri ajtók. Napjainkban sokan élnek a lehetőséggel, hogy tömegtermékek megvásárlása helyett inkább a beltéri ajtó gyártás mellett döntenek, mert így saját ízlésük szerint meghatározhatják a termékek küllemét és plusz funkcióit.

A fa nyílászárók esetében elengedhetetlen, hogy a beltéri ajtó gyártásánál hossztoldott fából dolgozzanak a szakemberek, ugyanis ez garantálja, hogy később nem vetemedik meg az ajtó, vagy nem keletkezik felületén repedés, gombásodás. Ahhoz, hogy a beltéri ajtó sokáig megőrizze hibátlan állapotát, és rendeltetésszerűen tudjuk használni, több tényezőt is meg kell határoznunk jóval a gyártás előtt, mint például az alapanyagot, az ajtó szerkezeti felépítését, így elkerülhetjük a későbbi kellemetlen meglepetéseket, vagy a plusz anyagi ráfordítást.

Beltéri ajtó gyártásával kapcsolatos igényeiddel, ötleteiddel bátran keress fel minket, szakembereink mindenben készséggel állnak rendelkezésedre!

Partnerek

352px Maco logo svg

hoszig

sikkens