Twitter
Tweets by dovetil
Google+
Facebook
Youtube
Pinterest
Blogger
+36 30 235 5179
info@dovetil.hu
  • Pontos határidők, precíz munka!

  • Szeretnél ilyet, vagy hasonlót? Legyártjuk és beépítjük!

  • Értéket gyártunk!

Legyártjuk neked!

nyílászáró készítés

Bonyhád - Majosi üzemünkben a legmodernebb gépeink és precíz, gyakorlott munkatársaink segítségével készítjük el azokat a kiváló minőségű nyílászárókat melyeket megrendelhetsz!

3 rétegű üvegezés

3 rétegű fa ablak

Családi házakba, társasházakba, intézményekbe, bárhová ajánljuk ahol különösen fontos a  magas energia hatékonyság. A minimál stílus, klasszikus, vagy exkluzív és akár a műemlék jellegű szerkezetek gyártását is megvalósítjuk.

Fa nyílászárók anyaga

fa nyílászárók

A fenyők kiemelkedő világgazdasági jelentőségét, homogén, könnyen megmunkálható fájuk, a tömegükhöz viszonyított kedvező szilárdságuk és rugalmasságuk biztosítják. Ezért is alkalmazzák a nyílászáró gyártásban

Faipari termékek

fa termékek

Ha szükséged van ágyra, konyha asztalra, padokra, kerti bútorra, kerítésre akkor a legjobb helyen jársz. De korlátokat autóbeállókat, féltetős megoldásokat is gyártunk ha kéred.

triumph 3Ha mégsem fából szeretnéd..

mert meggondolnád magad, akkor is tudunk segíteni! Műanyag nyílászárót is gyártunk! Méghozzá német minőségű profilból! 

 

TRIUMPH műanyag nyílászáró profil

  • TRIUMPH , 5 légkamrás, 70mm-es vastagságú profil
  • Szürke gumitömítés
  • SCHÜRING több ponton záródó rejtett vasalat, ezüstszínben, fehér kilinccsel.

Egyaránt felhasználhatóak új építésű házakhoz, felújított lakóépületekhez, irodaházakban, szállodákban, középületekben, valamint ipari csarnokokban.

A nyílászárók garantáltan megtartják fényüket, UV állóak, nem vetemednek, nem korrodálnak és nem színeződnek el hosszú évek múltán sem.

TRIUMPH profil alkalmazásával kb. 25% különbség észlelhető a fűtésszámlán.

A merevítő kamrák és horganyzott acélmerevítés kiváló statisztikát eredményez.

Igény szerint a résszellőzővel ellátott ablakok lehetővé teszik a lakótér takarékos légcseréjét, valamint segítenek megelőzni a páralecsapódást és a penészképződést.

A formatervezett és sima felületnek köszönhetően a nyílászárók rendkívül könnyen tisztíthatóak.
Szabványméretek mellett egyedi méreteket is gyártunk

 

REHAU Brillant-Design

Designorientált rendszer 70 és 80 mm beépítési mélységgel igényes lakásokhoz

REHAU Brillant-Design a magas fokú hőszigetelést design-sokszínűséggel kombinálja. Úgy a 70 mm-es beépítési mélységű 5 légkamrás, mint a 80 mm-es beépítési mélységű 6 légkamrás, az ütközőtömítéses rendszer mindig meg tud felelni az alacsony energiafelhasználási standardok által támasztott igényeknek. Az igényes megjelenést lekerekített, vagy kétszer tört kontúrú szárny -, illetve tokprofiljának köszönheti.

Beépítési mélység: 70 mm (opcionális: 80 mm Design-tok) / Ütközőtömítés Profilfelépítés: 5 kamra (6 kamra) Hőszigetelés: Uf= 1,3 W/m2K (standard merevítés) Hőszigetelés: Uf= 1,2 W/m2K (hőhídmentes merevítés) Hanggátlás: 5-ös hanggátlási osztály (VDI 2719) Betöréssel szembeni ellenállóság: WK 3-ig (DIN V ENV 1627) Légzárás/csapóeső-állóság C igénybevételi osztályig (DIN 18055) Párakicsapódás-mentes sarokmegoldás

 

REHAU Basic-Design

Gazdaságos alternatíva - 60 mm beépítési mélységgel, - alapvető igények esetén objektekhez.

A 3 kamrás 60 mm beépítési mélységű alaprendszer olyan felhasználási területekre, ahol nem a hőszigetelés és a design a fő követelmény.

Beépítési mélység: 60 mm / Ütközőtömítés Profilfelépítés: 3 kamra Hőszigetelés: Uf= 1,6 W/m2K Hanggátlás: 4-es hanggátlási osztályig (VDI 2719) Légzárás 4-es osztályig (DIN EN 12207) és csapóeső-állóság 9A (DIN EN 12208)

 

REHAU emelő-toló ajtók

Életminőség egy rendszerrel

REHAU emelő-toló ajtó rendszerével harmonikus átjárás alakul ki a lakótér és a balkon, illetve terasz között. Nagy üvegfelületek, fényárban úszó belterek és nyitott légkör - az emelő-toló ajtó javítja az életminőséget. Felújított - vagy új épület, a REHAU Brillant-Design emelő-toló ajtó rendszer meggyőzi rugalmas felhasználhatóságával.

 

REHAU ajtóprofil-rendszerek

Rendszerben a sokoldalúság

A bejárati ajtó a ház névjegye. Ezen igény teljesülése érdekében REHAU bevált megoldásokat kínál modern és klasszikus megjelenéssel. A REHAU ablakprofil rendszerekkel kombinálva értékes és egységes összkép alakul ki az épületen.

 

BÁTRAN KÉRJ AJÁNLATOT MŰANYAGRA NYÍLÁSZÁRÓRA IS!

 

Miért érdemes műanyag nyílászárók mellett dönteni?

Miért érdemes műanyag nyílászárók mellett dönteni?Nem tudsz dönteni, hogy fa vagy inkább műanyag nyílászárót válassz? A műanyag nyílászárók ma több tekintetben is felveszik a versenyt a fából készült társaikkal, sőt kifejezett előnyökkel is rendelkeznek velük szemben.

A műanyag nyílászárók esetében nem kell tartani korróziótól vagy attól, hogy megreped, megvetemedik a fa, lepereg a festék. Ennélfogva jóval kevesebb energiát is emészt fel a nyílászárók ápolása, karbantartása. A műanyag nem szívja magába a vizet, a modern darabok pedig már UV védelemmel is el vannak látva.

A műanyag nyílászárókra nem csupán kevesebbet kell költeni az évek során, de kevesebbe is kerül a megvásárlásuk, pedig számos pozitív tulajdonsággal bírnak. Ilyen például a kiváló szigetelő képesség, hiszen a műanyag kiválóan képes benttartani a meleget, egy minőségi ablaküveggel párosítva energiamegtakarítást is elérhetünk velük, emellett hangszigetelés tekintetében szintén számíthatunk rájuk.

Ma már nem szükséges megelégedni az egyszerű, fehér műanyag nyílászárókkal, mert rengeteg színárnyalatban, akár fautánzatban is kaphatóak.

Bátran keress fel minket, és oszd meg velünk ötleteidet műanyag nyílászáró gyártás kapcsán is!

 

Szeretne javítani otthona szigeteltségén?

Szeretne javítani otthona szigeteltségén? A falakban és a tetőn lévő szigetelések elengedhetetlenek a komfortos otthon megteremtéséhez, hiszen ezek nélkül gyakorlatilag éjjel-nappal mehetne a fűtés, nyáron pedig a légkondicionáló, de van még egy tényező, amit érdemes figyelembe vennünk, mégpedig a nyílászárók.

A nyílászárók otthonunknak azok a pontjai, melyek ha egy kicsit is „szelelnek”, nagyon sok hő távozhat el rajtuk, és nem utolsó sorban a pára is bejuthat a lakásba, melynek következtében penész alakulhat ki egyes helyeken. Ha csak egy-két nyílászárónk nem szigetel megfelelően, az éves szinten komoly összegeket eredményezhet, ami a fűtésszámlát illeti, valamint a közérzetünknek sem tesz túl jót, ha egy éjszaka alatt kihűl a lakás. Ha a műanyag nyílászárókat választjuk, ezeket a problémákat könnyedén elfelejthetjük, hiszen ezek kiválóan szigetelnek, és gátat szabnak a párának, valamint a hőveszteségnek!

Ha szeretne kiváló minőségű műanyag nyílászárókat használni otthonában, akkor cégünk kínálatában garantáltan nem fog csalódni!

 

Partnerek

352px Maco logo svg

hoszig

sikkens